Παλιά Μαρκίζα
Αρχική Σελίδα
Τα Νέα Μας
Ο Χώρος
Η Ιστορία
Φωτογραφίες
Βίντεο
Κρατήσεις
Επικοινωνία
Ισολογισμός 2012
Ισολογισμός 2013
Ισολογισμός 2015
Φωτογραφίες
 
Η Ιστορία
Η Παλιά Μαρκίζα λειτουργεί από το 1963 ως κέντρο διασκέδασης. Έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα, κυρίως στο ρεμπέτικο αλλά και στο λαϊκό χώρο της μουσικής.

Όταν η τέχνη, συναντά τη παράδοση, και το παλιό καλό ρεμπέτικο τραγούδι το δικό του καταφύγιο που θα το φυλάξει ανέπαφο από το χρόνο, τότε η Παλιά Μαρκίζα, είναι το μαγαζί που ψάχνατε.

Ένας χώρος που αναβιώνει αναμνήσεις του παρελθόντος, παρατηρώντας τις αντίκες που σε παρασύρουν η καθεμιά σε άλλη εποχή. Ένας χώρος όπου κάθε γωνιά κρύβει και τη δικιά της ιστορία. Η πείρα του σεφ μας σας εγγυάται γεύσεις ελληνικές που μπορείτε να απολαύσετε με την παρέα σας. Οι καλλιτέχνες μας και το προσωπικό, εγγυώνται μια ξεχωριστή βραδιά σε ένα ζεστό χώρο, με κατάλληλη ατμόσφαιρα που εδώ και χρόνια στεγάζει ανθρώπους με μεράκι.

Συνεχίζει να λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2005 πλήρως ανακαινισμένο, πληρώντας όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών του και διατηρώντας την ποιότητα τόσο στο ρεπερτόριο και τους ήχους του όσο και στο καλό φαγητό που προσφέρει η κουζίνα του.

Copyright © 2005-2017 ΠΑΛΙΑ ΜΑΡΚΙΖΑ - All Rights Reserved.